Mopoek Betah


Lima korsi nu dijieun tina bata jeung porselen di hareupeun Stadion Singaperbangsa pinuh didiukan ku loba jalma. Naha meni baretah nya, sanajan paroek kitu?

Mun kuring mah dinu poek kitu komo bari ngopi, sieun salah huap. Niat ngasupkeun kana baham, pek teh blos kana irung. Bahaya pan, kudu ka THT, tuluy disedot. Amit-amit!

Sigana teh, pamarentah embung rugi pira masang neon di sababaraha titik sabudereun stadion. Dari pada dicicingan ku mahluk nu teu puguh bungkeuleukanana. Boa-boa ngahaja dikukut meureunan. Padahal loba gedung-gedung penting di sabudeureun stadion teh siga imah dines sekda, bupati, jeung wakil bupati. Aya oge kantor-kantor dines.

Mere caang ka sabudeureun stadion sarua jeung nyingsieunan jalma jahat. Saheunteuna mun caang mah bisa ngurangan angka kriminal tah!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s