Kawin Deui, Ruhut Dilaporkeun


Dibewarakeun dina KOMPAS.com, politisi ti Partai Demokrat anu katelah oge “Bang Poltak” alias Ruhut Sitompul dilaporkeun ku awewe anu ngaku masih pamajikan sahna, Ana Rudiantiana Legawati (50), ka pulisi. Ruhut disangka malsukeun surat-surat keur kabutuhan kawin ngadua kali.

Ceuk pengacarana Ana, Hotman Paris Hutapea, Ana masih sah jadi pamajikan Ruhut. Ana kawin jeung Ruhut di Sydney, Australia, taun 1998. Tapi Ruhut kawin denui jeung Diani Leovita (30) taun 2008. Ana oge ngaku teu apal lokasi kawin Ruhut nu kadua kalina eta.

“Manehna ngaku bujang keneh. Sakanyaho abdi biodata di DPR tos dirobah sakabehna. Ruhut ngakuna boga anak dua. Nu dua eta teh ti anu kadua. Ti abdi mah hiji, tapi geuningan teu diaku,” ceuk Ana.

Surat anu ngakuna bujangan eta, salajengna diangge Ruhut keur kawin jeung Diani. “Aya oge bukti surat resmi ka gereja. Kamana-mana ngaku bujangan,” ceuk Hotman.

Basa ditanya naha bet karak ayeuna ngalaporkeun, Ana ngakuna hese manggihan Ruhut. Ceuk Ana, paneuri panggih jeung Ruhut teh, dina tanggal 8 Juni 2008.

(*bahaya tah lamun si Bang Poltak miluan grup poligami. Trus eta bener awewe kan si Diani teh. Da asana mah, walikota Bogor ge ngaranna sarua nya…hush ah)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s